Vuoden 2019 jäsenmaksu

• maanomistajajäsen, vapaaehtoinen 15 euroa
  • maanomistajan perheenjäsen 25 euroa
  • ei maanomistajajäsen 55 euroa

Maanomistajajäsenen jäsenmaksu on vapaaehtoinen.  Muilla jäsenillä jäsenoikeus säilyy vain kun jäsenmaksu suoritetaan vuosittain! Kahden peräkkäisen maksamattoman vuoden jälkeen jäsen erotetaan seurasta.  Jäsenmaksuissa ei ole sama periaate kuin Metsästäjäkortissa!

Vuoden 2019  jäsenkortit toimitetaan huhtikuun aikana.  Uusien sääntöjen mukaan jäsenmaksut tulee suorittaa maaliskuun loppuun mennessä.  Uudet säännöt hyväksytty Patentti- ja Rekisterihallituksessa 9.4.2019, joten jäsenmaksukortit lähetetään tänä vuonna poikkeuksellisesti hieman myöhässä.  Jäsenmaksun eräpäivä on 30.4.2019. Maksa aina viitenumerolla, se on samalla jäsennumerosi.

Jäsenmaksun voi myös maksaa oma-aloitteisesti seuran alla olevalle tilille ilman viitettä. Viesti -kohtaan tulee kirjoittaa jäsenen nimi.

Seuran tilinumero on FI10 8146 9710 1786 24.