Kesäkokouksen tekemiä päätöksiä 11.8.2019

• Kauriin metsästys; maanomistaja voi pyytää luvan seuran puheenjohtajalta vahinkoa tuottavan kauriin ampumiseksi. Huom.! turvaetäisyydet. Kauris on muuten rauhoitettu seuran alueella.
  • Metsästysajat tulevat olemaan Suomen riistakeskuksen esityksen mukaiset. Metsäkanalintulupia ei myydä. Jänis- ja vesilintulupia myydään vieraalle hintaan 10 e/vrk tai 50 e /viikko. Vieraan mukana oltava seuran jäsen. Riistakiintiöt seuran jäsenille: 2 metsoa ja 5 teertä. Riekko ja pyy edelleen rauhoitettu.  Vierasluvat maksetaan seuran tilille                          FI10 8146 9710 1786 24. Viestiksi vieraan nimi, jänis- tai vesilintulupa, metsästyksen ajankohta ja mukana olevan seuran jäsenen nimi. Saalisilmoitus tehtävä seuran sihteeri joko välittömästi pyynnin jälkeen tai viimeistään vuoden lopulla.
  • Poistetaan rauhoitus Imposenniementien ja Peräposiontien väliseltä alueelta.