Vuoden 2020 jäsenmaksukortit lähetetty

Tämän vuoden jäsenmaksukirjeet on toimitettu kaikille jäsenille. Jäsenmaksun eräpäivä on 30.3.2020. Mikäli viime vuoden jäsenmaksu on jäänyt maksamatta, maksuun on lisätty myös maksamattoman vuoden jäsenmaksu. Jäsenmaksu on jäsenyyden säilyttämiseksi maksettava vuosittain.

Jäsenmaksukortteja on jo palautunut virheellisen osoitteen vuoksi.  Muistakaa ilmoittaa muuttuneet osoitteet. Osoitemuutokset voi ilmoittaa seuran sihteerille sähköpostitse osoitteeseen  tapio.kukkola@windowslive.com

Myös, jos esim. seuralle vuokratun tilan omistuksessa on tapahtunut muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Oma riista -yhteyshenkilölle Eija Karppilalle.  Seuran käytössä tulee olla hirvilupia hakiessa voimassa olevat sopimukset kaikista vuokramaista.

Huomioikaa myös oikean viitenumeron laittaminen jäsenmaksukorttiin; mikäli samalla viitenumerolla maksetaan kaksi jäsenmaksua, maksua ei voida kohdistaa oikealla jäsenelle!