Metsästysajat

Hirven metsästysajat ovat kahdessa jaksossa seuraavat:  1.9.- 20.9 ja toinen jakso 12.10 – 31.12.2019. Ilman koiraa hirveä voi vielä metsästää 1.1. – 15.1.2020. Metsäkanalintujen metsästysajoista ei ole vielä lopullista päätöstä.  Urosmetsojen ja teerien latvalintupyynti näyttäisi olevan mahdollista tammikuussa 2020 tietyn ajan.  Kaikki metsästysajat (sitten kun lopulliset päätökset on tehty) löytyvät tästä linkistä.

Seuran kesäkokous päätti metsästysajoista seuraavasti:  Metsäkanalintujen pyyntiaika tulee olemaan Suomen Riistakeskuksen päätöksen mukainen.  Pyy ja riekko rauhoitetaan edelleen!  Metsäkanalintulupia ei myydä vieraille.  Vesilintu- ja jänislupia myydään 10 e/vrk tai 50 e/viikko. Samalla luvalla voi pyytää molempia. Kausilupia ei myydä. Seuran jäsenen oltava vieraan mukana.

Riistakiintiöt 2 metsoa ja 5 teertä.

Maanomistaja voi pyytää luvan seuran puheenjohtajalta vahinkoa tuottavan kauriin ampumiseksi. Turvaetäisyydet! Kauris on muuten rauhoitettu seuran alueella.