Jäsenille

JÄSENMAKSUT 2018
Liittymismaksu €        Jäsenmaksu €
Maanomistaja                           –                                    10       (vapaaehtoinen)
Mo perheenjäsen                    30                                  20
Ei maanomistaja                      80                                  50

Jäsenkortit on toimitettu jäsenille huhtikuussa.  Maksu on maksettava viimeistään eräpäivänä 31.5.2018.  Jos et ole saanut omaasi, niin ota yhteyttä seuran sihteeriin.

Seuran tilinumero on FI10 8146 9710 1786 24. Maksa aina viitenumerolla, se on samalla jäsennumerosi.

RAUHOITUSALUEET 2018
– Ämmänniemi
– Ailanganniemi
– Kyröjärven Hanhiniemi
– Kyröjärven metsäautotien ja rannan välinen alue.
– Alue Ruuhiniementiestä Kaisansalmeen Peräposiontien molemminpuolin.
– Isovaaran eteläpuolella, poroaidan kohdalla olevat neljä palstaa.
– Ruuhiperän pohjoispäähän rakenteilla oleva kosteikkoalue rauhoitettiin vesilinnunpyynniltä ma-pe väliseksi ajaksi, rauhoitus koskee myös vesialuetta. Pyyntipäiviä ovat siis lauantai ja sunnuntai. Lisäksi sovittiin että kulkuvälineet  jätetään portille. Rauhoitukset eivät koske näillä alueilla hirvenpyyntiä.
– Kalliovaara (Lehtolassa) rauhoitettiin kaikelta pyynniltä.
– Nikkilänniemi Soppelassa vesialuieneen ei ole enää vuokralla joten siellä ei saa metsästää.

Kuvagalleria
– Voit lähettää itse ottamiasi kuvia kuvagalleriaa varten osoitteella:
tapio.kukkolawindowslive.com
p.s  Ethän muokkaa kuvaa, vaan lähetä se alkuperäisen kokoisena.