Jäsenille

LIITTYMIS- JA JÄSENMAKSUT 2019

Liittymismaksut. Liittymismaksu peritään vain kerran seuraan liittyessä:

• maanomistajajäsen 50 euroa
  • maanomistajan perhenjäsen 70 euroa
  • ei maanomistajajäsen 150 euroa

Jäsenmaksut:

• maanomistajajäsen, vapaaehtoinen 15 euroa
  • maanomistajan perheenjäsen 25 euroa
  • ei maanomistajajäsen 55 euroa

Maanomistajajäsenen jäsenmaksu on vapaaehtoinen.  Muilla jäsenillä jäsenoikeus säilyy vain kun jäsenmaksu suoritetaan vuosittain! Kahden peräkkäisen maksamattoman vuoden jälkeen jäsen erotetaan seurasta.  Jäsenmaksuissa ei ole sama periaate kuin Metsästäjäkortissa!

Jäsenkortit on toimitetaan helmikuu – maaliskuun aikana.  Ilmoita muuttuneet tiedot aina sihteerille.

Seuran tilinumero on FI10 8146 9710 1786 24. Maksa aina viitenumerolla, se on samalla jäsennumerosi.

RAUHOITUSALUEET 2018
– Ämmänniemi
– Ailanganniemi
– Kyröjärven Hanhiniemi
– Kyröjärven metsäautotien ja rannan välinen alue.
– Alue Ruuhiniementiestä Kaisansalmeen Peräposiontien molemminpuolin.
– Isovaaran eteläpuolella, poroaidan kohdalla olevat neljä palstaa.
– Ruuhiperän pohjoispäähän rakenteilla oleva kosteikkoalue rauhoitettiin vesilinnunpyynniltä ma-pe väliseksi ajaksi, rauhoitus koskee myös vesialuetta. Pyyntipäiviä ovat siis lauantai ja sunnuntai. Lisäksi sovittiin että kulkuvälineet  jätetään portille. Rauhoitukset eivät koske näillä alueilla hirvenpyyntiä.
– Kalliovaara (Lehtolassa) rauhoitettiin kaikelta pyynniltä.
– Nikkilänniemi Soppelassa vesialuieneen ei ole enää vuokralla joten siellä ei saa metsästää.

Kuvagalleria
– Voit lähettää itse ottamiasi kuvia kuvagalleriaa varten osoitteella:
tapio.kukkolawindowslive.com
p.s  Ethän muokkaa kuvaa, vaan lähetä se alkuperäisen kokoisena.