Vierasluvat

• Vieraslupien hinta:
    • Jänis- ja vesilintulupa 10 euroa/päivä, viikkolupa 50 euroa ja kausilupa 100 euroa
    • Metsäkanalintulupa 20 euroa/päivä
    • Vieraan saama lintu menee jäsenen kiintiöstä, joka on kaksi metsoa ja viisi teertä, ja vieraan mukana on oltava seuran jäsen. Samoin koejäsenen mukana on oltava aina seuran varsinainen jäsen.
    • Pyy on rauhoitettu seuran alueella, ja riekon pyynti on mahdollista, jos Riistakeskus niin päättää. Mikäli riekon pyynti tulee luvalliseksi, kiintiö on kaksi (2) riekkoa/pyyntikausi/jäsen.
    • Vieraslupa maksetaan ennen pyynnin aloittamista seuran tilille FI10 8146 9710 1786 24
      • Viestikohtaan merkinnät ”vieraan nimi. seuran jäsenen nimi, jänis-, vesilintu- tai metsäkanalintulupa sekä ajankohta”. Seuran jäsen on velvollinen ilmoittamaan vieraan saalismäärän seuran sihteerille.
    • Seuraan kuulumattomat voivat saada ilmaisen luvan pienpetopyyntiin – ilmoitus seuran sihteerille