Vuoden 2019 jäsenmaksu

vuoden 2019 Jäsenmaksut:

  • maanomistajajäsen, vapaaehtoinen 15 euroa
  • maanomistajan perheenjäsen 25 euroa
  • ei maanomistajajäsen 55 euroa

Maanomistajajäsenen jäsenmaksu on vapaaehtoinen.  Muilla jäsenillä jäsenoikeus säilyy vain kun jäsenmaksu suoritetaan vuosittain! Kahden peräkkäisen maksamattoman vuoden jälkeen jäsen erotetaan seurasta.  Jäsenmaksuissa ei ole sama periaate kuin Metsästäjäkortissa!                                                   

Jäsenkortteja palautuu virheellisen osoitteen vuoksi. Muistattehan ilmoittaa muuttuneet osoitetidot sihteerille. Kiitos!

Jäsenmaksuja on vielä maksamatta. Huomautuslaskut lähetetään elokuun alussa ja laskuun laitetaan 5 euron huomautuslasku. Huolehdithan omasta jäsenmaksusta. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna viimeistään jahtikauden alettua. Kiitos.