Arkistot päivämäärän mukaan: elokuu 6, 2019

Seuran jäsenten väliset mestaruusammunnat 6.8.2019

Peltojärven ampumaradalle saapui kaikkiaan 15 seuran jäsentä kisailemaan ja seuraamaan  hyvähenkistä tapahtumaa.  Varsinaiseen kilpailuun osallistui 10 seuran jäsentä.  Kauko Kesälahti huolehti turvallisesta ampumisesta. Ampumatapa: kuusi laukausta liikkuvaan hirvitauluun. Tiukan kisan voitti Antti Kerkelä 48 pisteellä. Seuraavat sijat olivat Lauri Alatarvas 42 pistettä, Pertti Moilanen 40 pistettä, Jouni Kellokumpu ja Pekka Karppila 37 pistettä, Tapio Kukkola 36 pistettä, Tapio Ylitarvas 33 pistettä, JK 21, KK 17 ja AA 7 pistettä. Hallitus valitsee seuran joukkueen/joukkueeet Riistanhoitoyhdistyksen järjestämään seurojen väliseen kisaan, joka ammutaan 17.8.2019. Viime vuonna joukkue sijoittui kisassa toiseksi.

Jäsenmaksujen huomatuslaskut

Metsästyskausi lähestyy ja osalla jäsenistä jäsenmaksu on vielä suorittamatta. Tänään on lähetetty huomautuslasku kaikille niille jäsenille, joiden kuuluu maksaa jäsenmaksu ja jäsenmaksu on vielä tähän päivään mennessä maksamatta. Jäsenmaksu tulee sääntöjen mukaan maksaa vuosittain – jäsenyys ei tunne välivuosia (kuten metsästyskortin maksu).  Mikäli jäsenmaksu oli maksamatta vuodelta 2018, korttiin on lisätty myös 2018 jäsenmaksu.  Tuolloin jäsenmaksut olivat maanomistaja perheenjäsenelle 20 euroa ja ei maanomistajajäsenelle 50 euroa. Huomatuslaskuun on lisätty sääntöjen mukainen huomatusmaksu.  Laskun eräpäivä on 18.8.2019.